miercuri, 31 octombrie 2012

Concurs Foto : 'TOAMNA 2012'


Organizatorul Concursului 'TOAMNA 2012' este GRAPHIS ADVERTISING.

DURATA CONCURSULUI Concursul se desfasoara in PAGINA DE FACEBOOK GRAPHIS /facebook in perioada 1 NOIEMBRIE 2012- 1 DECEMBRIE, castigatorii concursului urmand a fi anuntati in data de 5 DECEMBRIE 2012.
Trimite un e-mail la adresa concurs@graphis.ro cu o fotografie de toamna (citadin sau rural).( Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: peisajul, macro, portretul, foto-reportajul, instantanee etc. dar trebuie sa se incadreze in tema impusa!), alaturi de urmatoarele informatii cu caracter personal: adresa de email valida, nume / prenume reale ale participantului la concurs, numar de telefon de contact.

PREMII
Marele premiu : 
Premiul Publicului

Un afis printat pe canvas( 70x100) cm inramat cu rama de aluminiu .  Marele premiu va fi acordat fotografiei cu cele mai multe voturi exprimate prin “Like”

Premiul Juriului

Premiul pentru cea mai reusita fotografie din punct de vedere tehnic si artistic, potrivit evaluarii fotografului profesionist Vali Onciu , scenograf Sergiu A. Nap si Daliana Pacuraru (din partea organizatorului) : un print pe hartie foto a fotografiei selectate ( 70x100 ) cm.

Mentiuni onorifice acordate de juriu (3 premii)

print pe autocolant A3

Concursul se va incheia cu o expozitie a celor mai bune 20 de fotografii participante (la sediul Graphis Advertising) .

Niciun comentariu: