miercuri, 6 februarie 2013

Salonul International de Arta Fotografica “Best of CF” - Vernisat pe 9 feb. la Braila




Vernisajul expozitiei Salonului International de Arta Fotografica "Best of CF" va avea loc sambata, 09 februarie, ora 12 in holul mare al Bibliotecii Judetene Braila, Calea Calarasilor, nr. 54 (Cladirea Casei Tineretului). In expozitie vor fi expuse 80 de lucrari (cele 54 de lucrari premiate precum si cele mai bune 26 dintre cele acceptate dar nepremiate). Absolut toti autorii care au avut lucrari selectate la salon (55) vor fi prezenti in expozitie cu cel putin o lucrare.
Pana la vernisaj, va invitam sa vizualizati toate fotografiile castigatoare in expozitia online de pe CF! (http://www.comunitatefoto.ro/concursuri_foto/rezultate/salon-best-of-cf-2012/)
Cu ocazia vernisajului salonului va fi organizata si Festivitatea de premiere, inmanandu-se medaliile si mentiunile acelora dintre castigatorii care vor fi prezenti la vernisaj. Titlul de cel mai bun autor a fost acordat Dnei Halasz Szabo Haynal, Timisoara, Romania, care a avut 7 lucrari acceptate din totalul de 8 prezentate.
---
Organizat de Clubul VOLTIN al ANMR-F Louis Pasteur Braila in parteneriat cu Comunitate Foto, sub inaltul patronaj al AAFR (nr 005/2013), salonul "Best of CF" a făcut parte din cadrul Festivalului Naţional „Luna Fotografiei din România”, iniţiat de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România si a Festivalului Internaţional de fotografie Szathmári Pap Károly - Carol Pop de Szathmári, organizat de Asociaţia „Euro Foto Art” din Oradea.
Salonul International de Arta fotografica “Best of CF”, Editia I, 2013, s-a bucurat de participarea unui numar de 75 de fotografi din 9 tari europene: Austria, Luxemburg, Italia, Germania, Danemarca, Irlanda, Franta, Spania si Romania, care au trimis un numar de 570 de lucrari (276 la Sectiunea Monocrom si 294 lucrari la Sectiunea Color). Juriul, format din Dl. Radu Sigheti, A.FIAP (Presedinte), Dl. Stefan Toth, A.FIAP si Dl. Marcel Oltean, A.FIAP, membri, a selectat un numar de 140 de lucrari dintre care au fost alese cele 54 castigatoare a medaliilor si mentiunilor salonului.
Salonul se bucura de sprijinul Consiliului Judetean Braila prin Biblioteca Judeteana Braila.
Toti iubitorii de arta fotografica sunt invitati cu drag sa participe Vernisajul salonului si Festivitatea de premiere, sa vizioneze si sa admire lucrarile prezentate in Expozitie!

Niciun comentariu: