luni, 7 ianuarie 2013

Perspectiva


7 comentarii:

Viorel Plesca spunea...

Sper sa acceptati o replica, constructiva, ca un fel de negativ. Imi pare rau ca nu e chiar acelasi unghi! Alfel...geometrizam la max!
Sa ai un an fabulos pentru poze!
VP

Danutz spunea...

Cu cat mai multi ochi tot atatea viziuni, daca eram toti dintr-o localitate cred ca o parte din teme era fotografierea unei locatii insa nu este tarziu nici acum. Cati suntem din Bucuresti? Hai sa vedem si facem o tema care sa priveasca cel putin odata pe luna un obiectiv clar. Ce idee! Bistrita poate sa faca parte din proiect pentru ca si acolo sunt doi fotografi. Cine este impotriva?

Danutz spunea...

Dungha

Dungha spunea...

Hei nu se inghesuie nimeni sa raspunda? Sunteti de acord cu ideea?

Viorel Plesca spunea...

sunt. cine organizeaza tura la Bistrita? adica sa trecem la fapte, nu?

April spunea...

Din Bistrita suntem trei :)..eu sunt de acord..Ema? kotib? ce ziceti? ne bagam? ;)

Dungha spunea...

Super iese treaba buna in trei, trebuie sa alegeti un obiectiv pe luna care sa fie accesibil, din oras sau in imediata apropiere si il fotografiati insa nu mergeti in grup pentru a nu fi influientati de cum priveste si ce unghi alege fiecare.

Viorel - noi in Bucuresti nu avem treaba cu Bistrita, :)) dezamagire :)) stiu ca vrei sa iei putin aer din alt oras dar momentan hai sa incepem asa si vedem ce vom face. Ideea este sa nu mergem ca oile ci fiecare sa isi puna amprenta asa cum crede de cuviinta.

Din nefericire Bucuresti si Bistrita sunt singurele orase care pot participa.