luni, 5 noiembrie 2012

Sunteti pregatiti pentru noi proiecte?

SERIA 2

Absenţă, Albastru-portocaliu, Aproape, Atingere, Atitudine, Cald, Chiaroscuro, Conştientizare, Crepuscul, Diferit, Eveniment, Fericire, Galben-violet, Geometrie, Ironie, Împreună, Insomnii, Linişte, Lumi paralele, Lumină tăcută, Mişcare, Momentul decisiv, Monden, Nimic clar, Nostalgie, Nou, Numere, Oameni de lângă noi, Pasiune, Patrat, Pierdut, Portret de străin, Rece, Roşu şi verde, Ruină, Schimbare, Simplitate, Sunete, Un strop de culoare, Urme, Vânt, Zgomot, Zile ploioase.


Fiecare user isi poate alege o tema pe care o va anunta pe mail sau pe forum iar din acel moment porneste cronometrul - 6 luni, timp in care proiectul trebuie sa prinda contur. Un proiect nu poate sa contina mai mult de 20 de fotografii (+/- 3). Un user poate sa lucreze la maxim 2 proiecte in paralel. Nu se accepta colaborari intre useri. Fiecare proiect va avea si un text scurt de sustinere a intregii naratiuni. Nu se va posta proiectul pana la finele termenului de executie, astfel timpul va cerne cadrele cele mai reusite de cele care poate nu fac act de prezenta si incadrare in tema. Fiecare proiect va fi expus intr-o pagina speciala 2 cents. Vom reveni cu detalii daca sunt necesare pe tot parcursul desfasurarii proiectelor.


Multumesc Daniel pentru colaborare!
Sa aveti o seara frumoasa!

4 comentarii:

ema mihalachi spunea...

s-hell : lumi paralele si nimic clar.

Dungha spunea...

dungha MISCARE si PORTRET DE STRAIN

Daniel C. spunea...

Eu merg cu temele Crepuscul si Zile ploioase. Incerc sa-mi ofer cat mai multe oportunitati de a iesi din zona de confort si de a fotografia... Pentru putin, mi-a facut o mare placere!

Alina spunea...

Eu, Alina :) aleg ABSENTA si APROAPE. Asteptam cu interes seria a 2-a. Multumesc!